Курсове по Румънски език


 

 


Входящ тест за определяне на нивото
 

Всеки курс за ниво различно от абсолютно начинаещи започва с проверка на входното ниво. 

 

Предварителна среща с преподавател 

Независимо от нивото, можете да заявите предварителна опознавателна среща с преподавател, като същата е на цената на редовно занятие от 2 учебни часа.

 

Общоезиков курс по румънски 

Общоезиковите курсове по румънски език са за нива от А1 до С2 и се провеждат по международно утвърдени учебни системи. Целта на курса e използването на езика за комуникация. Учебната система включва 6 тематични урока, давайки на обучаващите се комплекс  от ситуации за незабавна комуникация в професионален и житейски контекст.  Илюстрациите много добре допълват текстовата част, с която се изгражда базов  речник за изпълнение на различни упражнения за разбиране и говорене. Към всеки  урок е предвидена специална секция с думи и изрази на румънски за конкретната  тематична област на урока. Граматиката е представена предимно визуално, без  излишни инструкции и правила. След завършване на курса ще придобиете знания и умения за слушане с разбиране и  водене на разговори и кореспонденция на румънски език в различни теми от личния  и професионалния живот. Също така ще изградите активен речник от ежедневния  румънски език. Ще имате базови познания и умения за използване на румънска граматика. 

 

Курс по Разговорен румънски 

Изучавали сте румънски език и не срещате особени затруднения при разбирането на текстове или реч, но в момент в който Ви се наложи да говорите, думите буквално „засядат“ на гърлото или е трудно да ги свържете в смислено изречението. В подобни ситуации може да се възползвате от нашите предложения за разговорни курсове.

 

  • Разговорен курс по румънски език 
  • Подготовка за интервю за работа по румънски
 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 
 

Тест за издаване на сертификат  

Ако вече владеете езика на определено ниво и Ви трябва сертификат, не е необходимо да се записвате на курс. Предлагаме Ви вариант, който ще спестите време и финансови средства. За целта може да се явите на тест, с който да докажете своите знания. Тестът се провежда от преподавател в наша зала, в удобно за вас време. 

 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

.