Курсове по Румънски език


Здравейте, приятели,

 

В тази секция ще намерите базова информация за груповите и индивидуални обучения по румънски език, които предлагаме. Подробности относно учебните системи, продължителност, големина на групите, цени и начин на записване можете да получите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

 

 

Общоезикови курсове

 

Общоезиковите курсове по румънски език са за нива от А1 до С2 и се провеждат по системата "Puls" на издателство "Polirom". Целта на системата Puls e използването на езика за комуникация. Учебната система включва 6 тематични урока, давайки на обучаващите се комплекс  от ситуации за незабавна комуникация в професионален и житейски контекст.  Илюстрациите много добре допълват текстовата част, с която се изгражда базов  речник за изпълнение на различни упражнения за разбиране и говорене. Към всеки  урок е предвидена специална секция с думи и изрази на румънски за конкретната  тематична област на урока. Граматиката е представена предимно визуално, без  излишни инструкции и правила.  След завършване на курса ще придобиете знания и умения за слушане с разбиране и  водене на разговори и кореспонденция на румънски език в различни теми от личния  и професионалния живот. Също така ще изградите активен речник от ежедневния  румънски език. Ще имате базови познания и умения за използване на румънска граматика. 

 

Разговорни курсове

 

Изучавали сте румънски език и не срещате особени затруднения при разбирането на текстове или реч, но в момент в който ви се наложи да говорите, думите буквално „засядат“ на гърлото или е трудно да ги свържете в смислено изречението. В подобни ситуации може да се възползвате от нашите предложения за разговорни курсове.

 

Разговорен курс по румънски език 

Подготовка за интервю за работа по румънски

 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 
 

Тест за издаване на сертификат

 

Ако вече владеете езика на определено ниво и ви трябва сертификат, не е необходимо да се записвате на курс. Предлагаме ви вариант, който ще спестите време и финансови средства. За целта може да се явите на тест, с който да докажете своите знания. Тестът се провежда от преподавател в наша зала, в удобно за вас време. 

 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

.