Курсове по Италиански език


Здравейте, приятели,

 

В тази секция ще намерите базова информация за груповите и индивидуални обучения по италиански език, които предлагаме. Подробности относно учебните системи, продължителност, големина на групите, цени и начин на записване можете да получите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

 

Входящ тест за определяне на нивото  

 

Всеки курс за ниво различно от абсолютно начинаещи започва с проверка на входното ниво.  

 
 

Общоезикови курсове

 

Общоезиковите курсове по италиански език са за нива от А1 до С1 и се провеждат по системата "Progetto Italiano" на издателство "Edi Lingua". Целта на системата Progetto italiano e използването на езика за комуникация. Това е постигнато с комбиниране на учебни и автентични текстове, задачи за слушане с разбиране, писмени задачи под формата на диктовки, работа по двойки и по групи. Упражненията за самостоятелна работа спомагат развиването на познанията по езика чрез писмени работи, четене, разработка на практически задачи, както и работа с речник. Продължителността на курса се определя в зависимост от големината на сформираната група. Едно от нашите конкурентни предимства е провеждането на курсове в малки групи до 5 души или индивидуално обучение. 

 

Разговорни курсове

 

Изучавали сте италиански език и не срещате особени затруднения при разбирането на текстове или реч, но в момент в който ви се наложи да говорите, думите буквално „засядат“ на гърлото или е трудно да ги свържете в смислено изречението. В подобни ситуации може да се възползвате от нашите предложения за разговорни курсове.

 

Разговорен курс по италиански език 

Подготовка за интервю за работа по италиански

 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 
 

Тест за издаване на сертификат

 

Ако вече владеете езика на определено ниво и ви трябва сертификат, не е необходимо да се записвате на курс. Предлагаме ви вариант, който ще спестите време и финансови средства. За целта може да се явите на тест, с който да докажете своите знания. Тестът се провежда от преподавател в наша зала, в удобно за вас време. 

 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 
 

.