Курсове по Италиански език


 

 

 

Входящ тест за определяне на нивото

Всеки курс за ниво различно от абсолютно начинаещи започва с проверка на входното ниво. Можете да заявите предварителна опознавателна среща с преподавател, като същата е на цената на редовно учебно занятие от 2 учебни часа.

 

Предварителна среща с преподавател 

Независимо от нивото, можете да заявите предварителна опознавателна среща с преподавател, като същата е на цената на редовно занятие от 2 учебни часа.

 

Общоезиков курс по италиански 

Общоезиковите курсове по италиански език са за нива от А1 до С1 и се провеждат по международно утвърдени учебни системи. Целта на курса e използването на езика за комуникация. Това е постигнато с комбиниране на учебни и автентични текстове, задачи за слушане с разбиране, писмени задачи под формата на диктовки, работа по двойки и по групи. Упражненията за самостоятелна работа спомагат развиването на познанията по езика чрез писмени работи, четене, разработка на практически задачи, както и работа с речник. Продължителността на курса се определя в зависимост от големината на сформираната група. Едно от нашите конкурентни предимства е провеждането на курсове в малки групи до 5 души или индивидуално обучение. 

 

Курс по Разговорен италиански 

Изучавали сте италиански език и не срещате особени затруднения при разбирането на текстове или реч, но в момент в който Ви се наложи да говорите, думите буквално „засядат“ на гърлото или е трудно да ги свържете в смислено изречението. В подобни ситуации може да се възползвате от нашите предложения за разговорни курсове.

  • Разговорен курс по италиански език 
  • Подготовка за интервю за работа по италиански
 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 
 

Тест за издаване на сертификат  

Ако вече владеете езика на определено ниво и Ви трябва сертификат, не е необходимо да се записвате на курс. Предлагаме Ви вариант, който ще спестите време и финансови средства. За целта може да се явите на тест, с който да докажете своите знания. Тестът се провежда от преподавател в наша зала, в удобно за вас време. 

 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 
 

.