Курсове по Английски език


Здравейте, приятели,

 

В тази секция ще намерите базова информация за груповите и индивидуални обучения по английски език, които предлагаме.  Подробности относно учебните системи, продължителност, големина на групите, цени и начин на записване можете да получите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

 

Входящ тест за определяне на нивото  

 

Всеки курс за ниво различно от абсолютно начинаещи започва с проверка на входното ниво.  

 

 

Общоезиков английски 

 

Общоезиковите курсове по английски език са за всички нива от А1 до С2 и се провеждат по системата "New English File" на "Oxford University Press". Целта на курса e използването на езика за комуникация в ежедневието. Това е постигнато с комбиниране на модерни текстове, практически ситуации и интерактивни упражнения. Всеки модул се състои от 4 области на употреба - Лична, Обществена, Професионална и Академична област. Продължителността на курса се определя в зависимост от големината на сформираната група. Едно от нашите конкурентни предимства е провеждането на курсове в малки групи до 5 души или индивидуално обучение. 

 

Повече относно системата на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

 

Бизнес английски 

 

Курсът по бизнес английски е за всички нива от А1 до С2 и се провежда по системата "Business result" на "Oxford University Press". Подходящ е за Вас в случай, че работите с чуждестранни партньори и имате желание да повишите увереността си в комуникацията с тях. 

 

Повече относно системата на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

 

Специализиран английски 

 

За по-напредналите във владеенето на езика (нива А2-В1) можем да предложим кратки специализирани модули в различни професионални направления : 

 

Английски за счетоводители

Английски за юристи

Английски за обслужване на клиенти

Английски за бизнес преговори

Английски за презентации

Английски за разговори по телефона

Английски в маркетинга и рекламата

Английски в логистиката

Английски в автомобилната индустрия

Английски в енергийната индустрия

Английски във фармацевтичната индустрия

Английски за далекосъобщенията и информационните технологии

 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

 

Подготовка за международен сертификат

 

Ако сте стигнали дотук, се предполага че вече владеете английски език на високо ниво и желаете да получите международно признат сертификат. В такъв случай нашите предложения за подготвителни курсове могат да ви бъдат от полза за попълване на празнините и придобиване на увереност, които ще са ви нужни за да се представите успешно на изпита.

 

Подготвителен курс за тест IELTS

Подготвителен курс за тест TOEFL

Подготвителен курс за тест FCE

Подготвителен курс за тест CAE

Подготвителен курс за тест CPE

 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

 

Разговорни курсове

 

Изучавали сте английски език и не срещате особени затруднения при разбирането на текстове или реч, но в момент в който ви се наложи да говорите, думите буквално „засядат“ на гърлото или е трудно да ги свържете в смислено изречението. В подобни ситуации може да се възползвате от нашите предложения за разговорни курсове.

 

Разговорен курс по английски 

Подготовка за интервю за работа на английски език

 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

 

Тест за издаване на сертификат

 

Ако вече владеете езика на определено ниво и ви трябва сертификат, не е необходимо да се записвате на курс. Предлагаме ви вариант, който ще спестите време и финансови средства. За целта може да се явите на тест, с който да докажете своите знания. Тестът се провежда от преподавател в наша зала, в удобно за вас време. 

 

Повече относно системите на обучение, цените, графиците или залите на имейл sofia@forumltd.bg или на телефон +35929894051.

 

 


.